Van belastingaangifte tot salarisadministratie in Utrecht en Gelderland

Financiële administratie, belastingzaken en juridische vraagstukken rond uw bedrijfsvoering: waarschijnlijk niet uw favoriete onderwerpen. Het is daarom fijn als u voor al die zaken terecht kunt bij één kantoor. U hoeft dan de situatie en kenmerken van uw bedrijf niet steeds opnieuw uit te leggen. Die brede administratieve dienstverlening onder één dak vindt u bij Heinen Administraties in Bunschoten-Spakenburg.

Hulp nodig met de administratie van uw bedrijf? Bel of e-mail Heinen Administraties!

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Wij verzorgen voor u uw gehele financiële administratie tot en met het samenstellen van de jaarrekening van uw bedrijf. Vanzelfsprekend kunnen we ook bepaalde onderdelen van uw administratie op ons nemen. Bijvoorbeeld de belastingaangiften en het contact met de belastingdienst, of alleen het opstellen van uw jaarrekening.

Een last van uw schouders?

FISCALE AANGIFTEN

Als ondernemer heeft u met veel verschillende soorten belasting te maken. Het blijft dus niet bij één belastingaangifte! Elke belasting kent verschillende regels en voorschriften die ook nog eens regelmatig veranderen.

Wij houden alle belastingwetgeving nauwkeurig bij en verzorgen graag uw aangiften omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting.

Bovendien handelen we de daarmee samenhangende correspondentie voor u af en geven wij u desgewenst een uitgebreid belastingadvies. Ook voor particulieren verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting.

Betaal niet te veel

SALARISADMINISTRATIE

Uw personeel verwacht dat de loonberekening iedere maand weer 100% klopt en dat het salaris steeds op tijd wordt gestort.

Heinen Administraties verzorgt uw gehele salarisadministratie. Van arbeidscontracten tot en met de loonstrook van uw werknemers.

Efficiënte salarisadministratie

JAARREKENING OPSTELLEN

De jaarrekening is een cruciaal onderdeel van uw bedrijfsadministratie. Zo moet het aan zowel de normen van de belastingdienst als aan
bedrijfseconomische normen voldoen. Heinen Administraties stelt de jaarrekening voor u op en deponeert dit publicatiestuk voor u bij de Kamer
van Koophandel.

Jaarrekening opstellen

BEDRIJFSADVIEZEN

Onderdeel van onze service aan ondernemers in het mkb (ook starters) is het geven van bedrijfsadvies. Naast belastingadvies, voorzien wij u desgewenst
ook van advies over:

  • Ondernemings- en rechtsvormen
  • Personeelszaken
  • Verkrijgen van subsidies
  • Bedrijfsopvolging
  • Bedrijfsbeëindiging
  • Invullen officiële formulieren


Voor onze bedrijfsadviezen maken wij overigens ook gebruik van een kwaliteitsnetwerk van adviseurs.

Goed bedrijfsadvies nodig?

DETACHERING

Als uw bedrijf niet groot genoeg is om een personeelslid aan te nemen voor de financiële administratie, is detachering mogelijk iets voor u. Wij kunnen die
werkzaamheden voor u doen onder detachering. Klinkt interessant? Neem dan snel contact met ons op.

Meer informatie over detachering?

Heinen Administraties


Neerduist 9E 
3751 LX Bunschoten-Spakenburg


KvK: 62371398

Privacyverklaring

Contactgegevens


   033 - 298 78 00

  info@heinenadministraties.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 17:00

Heinen Administraties uit Bunschoten-Spakenburg verzorgt uw gehele financiële administratie. Op afspraak ook ’s avonds en op zaterdag.